¡La tortuga vuelve!

El próximo lunes, día 11 tocaremos "La Tortuga y la Liebre y otros cuentos musicales" en la Casa de Cultura de Lugones a las 18,00h. Viajaremos desde Hamelín hasta el país de las Fiufas, hasta otros mundos jamás conocidos.

Peter Pearse, flauta/liebre
Juan Ferriol, oboe/narrador
Iván Cuervo, clarinete/exterminador
John Falcone, fagot/tortuga/extranjero
David Rosado, trompa/alcalde

Música de J. Falcone
Textos de Ana Vega, J. Falcone y Katerina Falcone

Colabora:
Fundación Magistralia
Ayuntamiento de Siero







TALLER PRESENCIAL DE ESCRITURA CREATIVA



  • Curso: Taller presencial de escritura creativa
  • Tipo de curso: Presencial
  • Fecha de inicio: 05/03/2013
  • Duración: 1 mes
  • Horario: Martes, de 19:30 a 21:00 horas
  • Precio: 50€
  • Lugar: C/ Buenaventura Paredes nº4, Oviedo
  • Coordinadora: Ana Vega


  • Descripción

    El taller presencial de escritura creativa propone un acercamiento práctico a los diferentes aspectos que intervienen en la escritura de un texto literario.
    La base del taller será la lectura y comentario de los textos de los participantes. Dichos textos se elaborarán en función de las coordenadas que dicte la coordinadora, aunque con plena libertad por parte del participante para adaptar esas orientaciones a su creatividad.
    Las propuestas de trabajo serán siempre invitaciones a escribir textos para trabajar de manera práctica los conceptos explicados. Serán de dos tipos: Propuestas para realizar en clase: indicaciones para escribir textos breves durante la sesión, cuya lectura y comentario permitan interiorizar los conceptos vistos. Y propuestas para realizar en casa: textos más largos para escribir en casa sobre los que se trabajará en la sesión siguiente, y que permitirán ir definiendo el estilo de cada participante, puliendo imperfecciones y dirigiendo el desarrollo de las diferentes facetas de la escritura.
    El taller constará de cuatro sesiones de una hora y media de duración, que tendrán lugar los martes durante el mes de marzo de 2013, en el espacio de La Fábrica de Ideas Te recordamos que el taller dará comienzo el martes 5 de marzo, a las 19:30 en el espacio La Fábrica de Ideas (C/ Buenaventura Paredes nº4, Oviedo).

    Inscripción

    Puedes inscribirte al taller presencial de escritura creativa rellenando el formulario que aparece en esta página o bien llamando al teléfono  984 18 25 19. El plazo de inscripción estará abierto hasta agotar plazas.
    El importe del taller (50€) se abonará en la primera sesión y es obligatorio para poder participar.

    RADIO NIKOSIA


    FULL DE PREMSA

    Llançament: Mundo Nikosia-Recopilatori 10 Aniversari Radio Nikosia

    Txarango, Manu Chao, Che Sudaka i Yacine & The Oriental Groove, entre d'altres, presenten un disc recopilatori en homenatge a Ràdio Nikosia.


    Dijous 14 de febrer. 12:30 hs. Bar del Convent de Sant Agustí. C / Comerç 36-08003 - Barcelona.



    Txarango, Manu Chao, Che Sudaka, Yacine & The Oriental Groove, Planeta Lem i Karamelo Santo, són algunes de les bandes i músics que formen part d'aquest recull de versions inèdites realitzat en homenatge i benefici de Ràdio Nikosia, la primera emissora al estat en transmetre des de l'anomenada bogeria.

    Ràdio Nikosia és una emissora realitzada per persones que han estat diagnosticades de problemes de salut mental. És una experiència que intenta una mirada lateral sobre la bogeria, que busca vies alternatives-i alteratives-per de-construir l'estigma i recuperar espais de llibertat. En aquest 2013 Nikosia compleix 10 anys de funcionament i és aquest un dels motius que donen suport al llançament del disc: Mundo Nikosia.

    La majoria de les bandes que componen aquest recopilatori han passat pels estudis de Ràdio Nikosia a Contrabanda FM. Han compartit músiques, rialles, lluites, preguntes i moments; han format part de l'ona dolçament expansiva que generen els nikosians i nikosianes. D'allà va sorgir la idea del disc. Un disc que reflecteix en certa manera aquest món íntim de ràdios, paraules, bogeries i músiques, un disc que va anar prenent forma gràcies a la insistència de Che Sudaka, la constància dels companys de fuialconcierto.com, les habilitats tècniques de Aleko, de Planeta Lem i l'art de portada de Silvina.

    El CD està format per 20 cançons donades per bandes i músics amics. Algunes d'elles són inèdites, altres són inèdites en la seva versió.

    Fuialconcierto.com és una de les primeres conciertecas on-line d'Espanya. És una web sense ànim de lucre, que amb l'ajuda dels usuaris, recopila i ordena els vídeos dels millors concerts de tot el món que es pugen a YouTube. Aquests són gravats pels espectadors, des d'un punt de vista diferent, amb l'intenció de compartir i difondre aquests moments inoblidables viscuts en els concerts. Els seus creadors, al costat de la comissió de producció de Ràdio Nikosia, han estat els encarregats de recopilar el cos sonor d'aquesta obra solidària, d'una qualitat musical i humana innegable.

    En definitiva, Món Nikosia és un cd que resulta de trobades, de complicitats entre persones i experiències. És l'inici d'un nou itinerari conjunt, una altra aventura nikosiana entre amigues i amics.

    Com a part de l'acte es celebrarà una actuació en acústic, una invitació a explorar els ritmes i textures que poblen el disc. (Compartirem aperitiu)

    D'altra banda, la conferència de premsa serà l'avantsala d'un concert multitudinari que tindrà lloc el dia 29 de Juny a les 20:30 h a l'Espai Jove Fontana amb la participació especial de diverses de les bandes i músics que han estat al disc .




    IMATGE DE LA PORTADA DEL CD

    Les bandes i els seus respectius temes que conformen el CD són:

    01 – Ke Onda – Barcelona
    02 - Che Sudaka – C’est plus beau
    03 - Avanti Esperanza – Tiran Bombas
    04 - Microguagua - Let me dub
    05 - Planeta Lem – Mind the Gap!
    06 - Txarango - Nits amb Txarango
    07 - Cuatro pesos de propina – Naufrago
    08 - Blind Reverendo - Es difícil
    09 - Yacine & The Oriental Groove - L' Armée
    10 - Karamelo Santo - Diente
    11 - Chimango – Esperanza
    12 - Skarallaos - Tre parole
    13 – Egoitz 22 - Volver a sonreír
    14 - La Shinga - La gente buena
    15 - Bandidos Sónicos - Lo que queda
    16 - Manu Chao – Mi vida
    17 - Empty Cage – Gos fosc
    18 - La Ruge Band - El tubo de los sueños
    19 - Los homo sexuales – Piloto
    20 – NorT – Carles Sabater

    Quan: Dijous 14 de febrer. 12:30 hs. Convent de Sant Agustí. Bar del Convent. C / Comerç 36-08003 - Barcelona.

    Mundo Nikosia